Arkiv

Her finner du alle arkiverte innlegg fra de ulike innleggene som før var under "Velkommen". Velg undermeny "Tidligere Hovedstyrer" for en liste av våre Hovedstyrer fra 2016-2023.

Teaterlosjens Hovedstyre 2022-2023


Bedre sent enn aldri er det på tide å presentere årets styre på nettsidene våre! Det har allerede vært et travelt år med en fantastisk fadderuke, et kjempegøy immatrikuleringsball, halloweenfest og oppstart av produksjonen. Vi i styret ser veldig frem til vårsemesteret og gleder oss til å jobbe videre sammen, og for dere! 

I fanen "om oss" vil dere se flere bilder av oss i hovedstyret, sjekk også ut instagramen vår for å bli bedre kjent med oss og mer info<3

"KULER I SOLNEDGANG" VIDEO TEASER!


Har du hørt at Teaterlosjens årlige teaterproduksjon er en western-musikal? og er du nysgjerrig eller kanskje litt skeptisk til hva du har i vente? vi serverer deg derfor "Historien bak Kuler i solnedgang" med Teaterlosjens leder, nestleder og selveste teatersjefen sjæl!For mer info og 'behind the scenes' bilder fra produksjonen trykk her!Se filmen i HD!

Teaterlosjens Hovedstyre 2021-2022


Hei! Teaterlosjens styrebilde i år er tilbake til en litt mer normal tid. Vi håper at vi kan legge vekk Koronatiden med et smil å at vi kan se fremover på alt vi skal gjøre med glede! Vi vil også takke for et suksessfullt immatrikuleringsball! Vi i styret gleder oss til å jobbe sammen og jobbe for dere i Teaterlosjen!

Teaterlosjens Hovedstyre 2020-2021


Hei! Teaterlosjens styrebilde er, som det meste nå, litt annerledes i år; men det stopper ikke oss! I tillegg vil vi takke for nok et suksessfullt immatrikuleringsball! Med en pandemi ute å går, ble det et utradisjonelt ball ute på Lian, men det stoppet ikke oss fra å hugge oss sammen- på koronavennlig vis! 

Teaterlosjens Hovedstyre 2019-2020


Teaterlosjens Hovedstyre står i september med nytt Hovedstyrebilde. Bildet ble tatt under immatrikuleringsballet 2019.

I fanen "OM OSS" under "HOVEDSTYRET" kan du se alle bildene av det avtrådte styret, samt det nye hovedstyret til Teaterlosjen.

Teaterlosjens Hovedstyre 2018-19 


Teaterlosjens Hovedstyre står i April med nytt Hovedstyrebilde. Det var fint vær, hvorfor ikke ta seg photoshoot?

I fanen "OM OSS" under "HOVEDSTYRET" kan du se et slideshow av alle bildene helt nederst.  

Diverse oppdateringerHei alle besøkende, håper dere har hatt en fin vår så langt! Jeg som nettredaktør vil meddele at vi har slitt med et par tekniske feil med nettsiden, og jeg har fått beskjed om at nettsiden ikke vises i oppdatert versjon av alle. Noen nettlesere henter en gammel versjon av teaterlosjen.no uten nye arrangementer og informasjon om f.eks. det nåværende hovedstyret. Dette er forhåpentligvis under kontroll nå, men hvis noen opplever feil med nettsiden, ta gjerne kontakt med meg på redaktor@losj.no


Husk å følge oss på facebook og instagram for hyppige oppdatering om hva vi driver med :)

Ha en fin uke!

Bilder av hovedstyret 2017-18 i sommervarmen!Teaterlosjens hovedstyre forlot bacheloroppgavene og teaterproduksjonene et lite øyeblikk for å ta noen fine bilder ute i solen. I fanen "OM OSS" under "HOVEDSTYRET" kan du se et slideshow av alle bildene helt nederst. Vi ønsker alle en fin eksamenstid!    MANDAG 14.05.17 

MANDAG 07.05.17 

BILDER FRA BALLETHei og tusen hjertelig takk for et alle tiders immatrikuleringsball! Et bildegalleri er nå lagt under "Arrangementer" i oppe imenyen. Ikke glem å følge Teaterlosjen på Facebook og Instagram for hyppige oppdateringer. Ha ei strålende uke, alle sammen!

           MANDAG 25.09.17 

GENERALFORSAMLING 2017

Generalforsamlingen 2017 er herved overstått!


De gamle trer stille og rolig av i løpet av den kommende to ukers overlappingsperioden, og vi kan ikke annet enn å ønske det nye hovedstyret vårt hederlig velkommen til å ta over denne festen!

Fra venstre: Mari Bob Gjøvik, Vivi Elle, Sandra Meland, Steinar Asklund, Marit Rossmann, Mari Stornes. Foran: Marvel Leonhardsen, Alise Sandvik Karlsen.

Ikke avbildet:Simon Engeset Løfoll

    TORSDAG 07.09.17

IKM-GallaenLinjeforeningene ved institutt for kunst- og medievitenskap arrangerte en fantastisk gallaaften lørdag 11. november 2017. Vi i Teaterlosjen hadde det kjempetrivelig sammen med JumpCut, DetGyldneSnitt og Primetime.

 

For å lese mer om gallaen og se flotte bilder, gå inn på "IKM-Galla 2017" under "arrangementer"-fanen.

    MANDAG 13.11.17 

NYTT HOVEDSTYRE SKAL VELGES

Kjære losjister,


Valgets kval blir satt på prøve denne uken! Dragvolls bibliotek har nå åpnet for forhåndsstemming til stortingsvalget 2017, bruk stemmeretten din- et privilegium vi oppfordrer alle studenter til å benytte seg av! 


Samtidig så er det ett år siden Teaterlosjen holdte sitt årlige allmøte, og torsdag 7.september braker det løs med årets generalforsamling som er en gyldig mulighet for alle årets studenter ved drama og teater til å erstatte de nåværende styremedlemmenes verv, og lede linjeforeningen vår videre med engasjement og stolthet!


Noen fordeler ved å sitte i linjeforeningens hovedstyre:

- Tildeling av eget ansvarsområde (vervet)

- Tar del i sosiale arrangement innad i linjeforeningen

- Kan påvirke studielæringen ved å arrangere ulike workshops/events i regi av dyktige instruktører (se info under "arrangement" i menyen) 

- Man er del av et stort studentmiljø og knytter bånd til eksterne linjeforeninger fra NTNU Gløshaugen og Dragvoll

- Invitasjoner til å delta i eksterne linjeforeningers studentergallaer og jubileum

- Mye kunnskap, selvutvikling og mye gøy


Ønsker du å vite mer om hvert verv trykk HER

Dersom du ønsker å selv stille til verv i styret utfylles skjema HER

Direktelink til arrangementet HER


Og som ved stortingsvalget teller enhver stemme, så om du ikke ønsker å stille selv i styret, er det vel så viktig å møte opp og bruke stemmeretten din! Alle medlemmer som studerer årsstudium, bachelor eller master i drama og teater, har retten til å stemme!


Godt valg!


Hilsen

Hovedstyret i Teaterlosjen

Linjeforeningen for drama og teater


TORSDAG 10.08.17

SØNDAG 29.01.17

TEATERLOSJENS ÅRLIGE TEATERPRODUKSJON!
Selv om aktiviteten på hjemmesiden ikke har hengt helt med, så skal det meddeles at det er full trøkk "bak kulissene" i denne linjeforeningen! Teaterlosjen er mer enn godt i gang med årets teaterproduksjon, som har premiere tredje fredag i februar!


Følg med for kommende behind the scenes bilder fra produksjonen, og følg oss HER på instagram for hyppigere updates!

MANDAG 04.09.17

Filmet og redigert av Glenn Thomas Krahl Johansen

"PRE-TEATERTANKER" MED TALE NÆSSDen 2. november 2016 inviterte Teaterlosjen dramatiker, dramaturg og forfatter, Tale Næss som forøvrig er stipendiat i scenetekst (Artistic research Fellow) ved KHiO.Næss presenterte noe av sitt forskningsmateriale som inneholdt tekst-eksempler hentet fra scenetekster som enda er under arbeid. Tekstlesningene ble fremført i samarbeid med Næss og studenter ved drama og teater på NTNU.Trykk her for full artikkelBILDER FRA FORESTILLINGENE
En vellykket premierehelg med "Kuler i solnedgang" er vel overstått! og vi innrømmer at det er litt vemodig at denne givende og intense tiden med teaterproduksjonen er over for denne gang.


Heldigvis sitter vi igjen med bilder og videoopptak fra forestillingene, så ta en titt HER for et tilbakeblikk, hvor også flere 'behind the scenes' bilder er lagt ut (videoopptakene vil ikke bli offentlig publisert).Foto//Karen Jo Fiksdahl

For mer info og nye 'behind the scenes' bilder

fra produksjonen, trykk her!

"KULER I SOLNEDGANG" STUNT!


En herlig del av gjengen fra "Golden Saloon" samt selveste Jim Reed overrasket studentene i kantina på Dragvoll, etterfulgt av stand i Dragvoll-gangen for salg av billetter og utdeling av flyers!Filmet og redigert av Karen Jo Fiksdahl

MICHAEL CHEKHOV - WORKSHOP

MED ALESSANDRA FELLI


I samarbeid med Institutt for kunst- og medievitenskap inviterte Teaterlosjen til workshop, med teaterinstruktør Alessandra Felli. Workshopen ved navn "Open the doors of inspiration" fant sted i teatersalene på NTNU Dragvoll den 11.-13. november, hvor 16 studenter fra drama og teaterlinja på NTNU deltok.


Dette samarbeidet resulterte i en lærerik, givende, utfordrende og inspirerende helg med både lav og høy puls!Trykk her for full artikkel og flere bilder

MANDAG 14.11.16

Foto//Nicola Lolli

Nestleder/tillitsvalgt for Teaterlosjen: Bjørnar Hastem Braastad, Tale Næss, leder for Teaterlosjen: Sondre Mandelid Kleppe, Barbro Rønning

TORSDAG 03.11.16

PHOTOSHOOT MED HOVEDSTYRET!


Vi hadde en gøyal og kjølig photoshoot med vår flinke Glenn Thomas Krahl Johansen bak kamera! Hva blir årets julekortbilde?


Resten av gruppebildene og enkeltportretter vil du se fortløpende her på nettsiden- så følg med!


FREDAG 28.10.16

//Foto: Glenn Thomas Krahl Johansen

UNDERVISNING I DRAMATURGI (DRA2001)

PÅ TRØNDELAG TEATER

 

//Sondre Mandelid Kleppe

IMMATRIKULERINGSBALL 2016


Teaterlosjens årlige immatrikuleringsball ble avholdt 24.september 2016.

 

Det ble et vellykket ball arrangert av festsjef, Erika m/festkomiteen!

De eksterne styrene; Online, Erudio, Lipton, Jump Cut, Placebo og Berg gjestet oss, og Linjeforeningens duo Bjørnar og Per, takket for seg etter sitt 5. og siste arrangement som konferansierer.


Bildegalleri kan ses her, og under "Events" i menyen.

MANDAG 05.10.16

//Foto: Glenn Thomas Krahl Johansen

//Foto: Barbro RønningI uke 36 ble studentene ved drama og teater på NTNU innbundet i et undervisningsprogram på Trøndelag Teater. Anledningen var å jobbe rundt barnemusikalen «Karlsson på Taket», som for tiden blir satt opp på teateret, basert på Astrid Lindgrens bok.Studentene ble fra første dag tatt godt imot, med omvisning på blant annet hovedscenen, gamle scene og studioscenen, og deretter lunsj i kantina sammen med skuespillere og ansatte. Videre arbeidet man med «Karlsson»-manuset, sammen med Trøndelag Teaters dramaturg, Elisabeth Egseth Hansen. Studentene jobbet sammen i grupper for å utvikle egne konseptualiseringer og perspektiver av manuset, og fikk bryne seg på spørsmål om «hvorfor skal man lage barneteater», og «hva skal en sette opp for barn».Torsdag og fredag ble studentene invitert til å se på spilleprøver med skuespillerne på hovedscenen. I ettertid var det også satt av tid til å holde dialog og stille spørsmål til regissøren, Ivar Tindberg. Han gav mange gode tips og besvarelser, og blant annet fortalte han om sin reise og visjon frem mot å bli regissør.Dette var absolutt en inspirerende og spennende uke. Den ble til sist avsluttet med en ivrig diskusjon blant studentene rundt teaterets konferansebord, sammen med faglærer Barbro Rønning. Her ble det løftet frem store tanker om hvordan vi selv kan påvirke og forme fremtidens dramaturgi og teatersyn, noe som skapte en glød av motivasjon for årene som kommer!SØNDAG 11.09.16

FADDERUKA 2016

Til alle nye studenter!Studiestart nærmer seg, og før vi aner det er sommeren over.Vi gleder oss veldig til å ta imot dere nye studentene ved Drama og Teater på NTNU, og har planlagt en fantastisk fadderuke for dere! Det vil komme arrangementer både i regi av Linjeforeningen, samt IKM (Institutt for kunst- og medievitenskap), hvor "drama og teater" ligger innunder.


Teaterlosjen er linjeforeningen for studentene ved drama og teater. Den er drevet av studenter, og det er også vi som tar vare på dere under fadderuka. Linjeforeningene er en stor del av det fantastiske studiemiljøet som finnes i Trondheim, noe dere kommer til  å bli veldig godt kjent med.


Mer info om dette kommer, men vi skal uten tvil få dere til å føle dere som hjemme både i Trondheim som studieby, og ikke minst som klasse. Studiemiljøet og tilknytningene dere vil få til hverandre kan dere bare glede dere til!


Vi ønsker alle, både nye og gamle medlemmer av Teaterlosjen ,

en riktig GOD SOMMER!


Og vi gleder oss veldig til studiestart i August!